Handhaving en duurzaamheid op meedenkavond

Op donderdag 19 januari organiseert de Progressieve Partij weer een openbare meedenkavond. Twee onderwerpen staan centraal, waarbij de mening van betrokken burgers van belang is. Het College heeft een jaarverslag Duurzaamheid gemaakt. De vraag is: zijn wij op de goede weg om in 2030 een klimaat-neutrale gemeente te zijn of moeten er een paar tandjes bij? Een tweede werkstukje van het College is het programma “Handhaving”. Ook het jaarverslag over dit onderwerp is verschenen. Wat zijn onze verwachtingen als het gaat over handhaving? Vooral bij de buurman en liever niet bij onszelf? Zichtbare overtredingen die ergernis opleveren of minder goed zichtbare die echter grote gevolgen kunnen hebben voor natuur, milieu of gezondheid? Het College stelt dat er te weinig personeel is en dat ze daarom prioriteiten moet stellen. Er is een lijst gemaakt met onderwerpen waarop wel, minder of niet gehandhaafd wordt. Is dat de goede benadering en zijn de prioriteiten goed gesteld?

De meedenkavond “Handhaving en duurzaamheid” vindt plaats op donderdag 19 januari om 20.00 uur in de voorkamer van café-rest. Schiller, Prinsenstraat 4 te Aalten. Toegang en koffie gratis.

Het handhavingsprogramma en het jaarverslag duurzaamheid zijn te vinden op de site van de gemeente Aalten onder “raadsmededelingen” of via de links hieronder.

Handhavingsprogramma

Jaarverslag Duurzaamheid

 

 

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *